Lauko baldus pirk išsimokėtinai su MOKI10 be jokio pabrangimo! Perkant lauko baldus už 800 EUR ir daugiau - dovana kilimas. Dovanų kiekis ribotas!
Dopleris širdies vaisiaus tonams klausyti

67€

Dopleris širdies vaisiaus tonams klausyti

67€

Pristatymo terminas: Išparduota

Prekės kodas: 145020180324

(0)

Saugus pirkimas

Garantuojame saugų
ir patikimą apsipirkimą.
Mes gerbiame jūsų privatumą
ir saugome jūsų pateiktą informaciją.

Pristatymas į namus

Garantuojame greitą  ir patikimą pristatymą 
iki namų  ar darbovietės.

Pinigų grąžinimas

Prekę galite grąžinti per 14 dienų nuo prekės gavimo ir atgauti sumokėtus pinigus.

Prekės informacija
Atsiliepimai (0)
Atsiskaitymo būdai
Teirautis prekės

Šį modelį galima prijungti prie išmaniojo telefono! Jums reikės parsisiųsti programėlę į išmanųjį telefoną. Telefone galėsite klausytis ir įrašyti širdies plakimus. 

 AngelSounds vaisiaus širdies tonų klausytuvas

AngelSounds vaisiaus doplerio monitorius šiandienos rinkoje yra pats mažiausias ir populiariausias vaisiaus širdies monitorius. Jei norite turėti aukščiausios kokybės monitorių už prieinamą kainą, tada šis Dopleris kaip tik jums. 
Šis ANGELSOUNDS vaisiaus dopleris leidžia jums išgirsti jūsų kūdikio širdies plakimą jau nuo 12 nėštumo savaitės. Jis toks kompaktiškas, kad galite jį pasiimti su savimi ir turėti rankinėje. 


Kaip veikia AngelSounds vaisiaus monitorius: 

AngelSounds vaisiaus monitorius yra tikras ultragarsinis vaisiaus dopleris, kurio veikimo principas yra matuoti kraujo tekėjimą per jūsų kūdikio širdį. AngelSounds vaisiaus Dopleris naudoja ultragarso efektą, kad jūsų kūdikio širdies plakimas būtų aiškiai girdimas. 
Nors AngelSounds Vaisiaus Dopleris yra pigesnis nei dauguma kitų rinkoje esančių Vaisiaus Doplerių, jo atkuriami vaisiaus širdies plakimo garsai yra tokie patys. Saugus ir paprastai naudojamas AngelSounds Vaisiaus Dopleris – pagamintas firmos, kuri specializuojasi gaminant Dopplerius ir kitą medicininę įrangą, skirtų profesionaliai medicinai - suteikia jums galimybę išgirsti savo vaiko širdies plakimą jau nuo 12 savaitės, patogiai savo namuose ir už priimtiną kainą. 
Šios sudėtingos ultragarso technologijos naudojimas atitinka visas būtinas ES saugos standartus ir reglamentus ir buvo apdovanotas šių įstaigų sertifikatais galiojančiais nuo 2019m. (EB direktyva 93/42/EC), ir turi patvirtintą CE ženklą. 
Angelsounds yra nuostabi dovana nėščiai moteriai klausytis savo būsimo kūdikio širdies plakimo ir ir judesių. 
Galėsite išgirsti savo pilve būsimo kūdikio pirmuosius judesius. Nuo dešimtos nėštumo savaitės jau girdėsite tokius garsus, kaip žagsėjimą, spardymąsi, smūgius ir net širdies plakimą. Šie nuostabūs garsai jus suartins su ateisiančiu kūdikiu.  

 

Be rizikos naudojamas Angelsounds aparatas leis jūsų draugams ir jūsų šeimai maloniai šių garsų klausytis komfortiškai ir asmeniškai savo namuose. 
Programėlės telefone dėka jūs galėsite įrašyti šiuos pirmuosius gyvybės garsus savo telefone! 
Angelsounds monitorių galite panaudoti pačios mamos širdies plakimo įrašymui, kai kūdikis gims, ji galės paleisti įrašą naujagimiui nuraminti. 
Į ką bus panašus jūsų kūdikio širdies plakimas? Jūsų kūdikio širdis plaks 120-160 kartų per minutę ir skambės panašiai kaip greitai šuoliuojantis arklys. Jo žagsulys skamba kaip 2 greiti smūgiai į būgną, ir jo spyriai skambės kaip minkšti duslūs bumbtelėjimai. Jūs taip pat girdėsite maisto medžiagas, einančias per placentą. 

Nesidžiaukite tik patys, persiųskite elektroniniu paštu jūsų kūdikio garsus savo tolimiems giminaičiams ir draugams, pasidalinkite savo džiaugsmu. 
Kaip puiki dovana, AngelSounds gali tikti ne tik nėščiai moteriai ir jaunavedžiams, bet taip pat galima dovanoti giminėms, draugams ir kolegoms.Dėžutė tinkama dovanoms.
Šio AngelSounds prietaiso komplektacijoje:  vaisiaus monitorius, ausinės, laidas telefonui, viena 9 voltų baterija (skirta testavimui). Naudojimui reikia įsigyti naują.

Gelis į komplektaciją neįeina, galima įsigyti papildomai 

 

 

Sertifikatai

 

Techninia duomenys

Ultragarso dažnis - 3 MHz

Nustatytas vaisiaus širdies ritmo diapazonas - 50-210 dūžių/min

Darbinė temperatūra - 5 - 40 ° C

Ausinių išėjimas su garsumo valdymu

Duomenų perdavimo laidas

Prietaiso jautrumas nuo 12-14 nėštumo savaičių

Maitinimo šaltinis: baterija  "Krona"  9 V(į komplektą įeina)

Svoris - 70 g.

 

Dėmesio! Pas mus įsigysite tik originalius AngelSounds produktus, originalioje pakuotėje

Pirkėjų įvertinimai

0 / 5

(0 Atsiliepimai)

Pasirinkti filtravimą

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Parašyti atsiliepimą

Apmokėti už prekes galite šiais būdais:

ELEKTRONINĖ BANKININKYSTE - atsiskaityti galėsite prisijungę prie savo elektroninės bankininkystės sistemos.

PAVEDIMU - atsiskaitant bankiniu pavedimu, apmokėjimas atliekamas prisijungus prie savo elektroninės bankininkystės, ar bet kuriame banko skyriuje.

GRYNAISIAIS - atsiskaitoma prekes pristačiusiam kurjeriui.  Galioja tik užsakant prekes iš sandėlio, užsakomoms prekėms ši paslauga neteikiama.

LIZINGU - Jūs galite pirkti prekes išsimokėtinai neišeidami iš namų. Prekes galite įsigyti išsimokėtinai pasirinkdam: SB lizingu arba MOKILIZINGU.

PAYPAL - dėl šio atsiskaitymo būdo prekės kaina gali pakilti nuo 4% iki 8%.

Teirautis prekės
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida

Susijusios prekės

Panašios prekės